GaitTec indlægssåler

Hvad er der anderledes ved dem?

Indtil for nylig var ortopædi baseret på biomekanik, begreber vi nu ved er forældede. I stedet fremmer GaitTec indlægssåler sensoriske og kinetiske effekter fra neuro-videnskabens modeller for at lette bevægeapparatets (den lokomotoriske) effektivitet.

Med andre ord, hvis din bevægelse (gang/løb) ikke er energieffektivt, sætter det ekstra arbejde unødig stress og vridninger gennem kroppen efter et stykke tid, hvilket kan resultere i smerter og skader.

Disse GaitTec indlægssåler er designet til at arbejde med biomkaniske og neuromotoriske principper. Derfor ændrer de ikke bare din fodposition som tidligere indlægssåler. I stedet er de designet til at hjælpe din fod arbejde så naturligt som muligt, men på den mest energieffektive og nemme måde, hvilket reducerer belastning og stress gennem kroppen, og derved bidrager med at yde terapi til smerter og handicap.

Book online eller ring til receptionen/Fysioterapeuterne på telefon 9340 1018

Indlægssålerne leveres i forskellige former, der er designet til at passe alle typer sko, lige fra fodboldstøvler og træningssko til åbne sandaler. Du vil blive testet for at finde det perfekte par, der passer dig og dine fødder, og de vil blive støbt til dine sko og fødder i samme session, så der er ingen ventetid – du tager dem med dig samme dag.

45 min. – GaitTec Tilpasning af indlæg første gang – 900kr (TILBUD) Normalt 1000kr.

Prisen inkluderer 1 par indlægssåler.

Book en tid hos en af vores fysioterapeuter hos Sportsfys Silkeborg for at få en komplet vurdering og montering.

Vi anbefaler 45 minutter til første gang, så fysioterapeuten kan diskutere dine behov/problemer og give en fyldestgørende vurdering af foden. Tiden omfatter støbning og montering af indlægssåler til dine fødder og sko.

OBS – Husk at medbringe alle par sko, som du gerne vil have indlægssålerne monteret i. Nogle gange kræves forskellige indlægssåler til forskellige skotyper.