Marte Sverdrup

Aut. Fysioterapeut
GynObs fysioterapeut

Hvem er Marte Sverdrup?

Marte er uddannet fysioterapeut med særlig passion for det gynækologiske, de gravide og de nybagte mødre. Derudover har hun også rig erfaring med ryg og nakkeproblematikker, og genoptræning efter operation.

Hun har siden endt uddannelse arbejdet i det private på klinikker hvor hun har fået masser af erfaring med udredning og diagnostik indenfor hele bevægeapparatet, og kan derfor hjælpe dig med alle skader og smerteproblematikker.

Med en helhedsorienteret tilgang og fokus på det bio-psyko-sociale, kommer Marte grundigt rundt dine problematikker og finder den rigtige behandlingsstrategi for netop dit forløb.

Hun har flere års erfaring indenfor ridesporten, styrkeløft og efterfølgende interesse for crossfit, og kan dermed tilrettelægge forløbet så du ved hjælp af korrekt træning kommer tilbage til din sport.

Derudover har hun stor interesse for det manuelle arbejde som fysioterapeut, og har flere forskellige teknikker i ærmet.

Hvad er det Marte kan?

Marte behandler alle problematikker indenfor det muskuloskeletale, gynækologiske og ved genoptræning efter operation. Hun kan hjælpe med spændingshovedpine, udstrålende smerter i arme og ben, lænderygsmerter og tennisalbuer, samt både akutte og kroniske smerter ellers i bevægeapparatet.

Indenfor det gynækologiske speciale kan Marte hjælpe med inkontinensproblemer, fødselsskader og tyngdefornemmelse/nedsunket underliv, samt smerter i bækkenbunden, hos både kvinder og mænd.

Ud over individuel behandling vil Marte tilbyde forskellig holdtræning, som FysioPilates, graviditetstræning og styrketræning, samt ridersfitness der er specifik træning for rytteren.

Marte tilbyder også erhvervsaftaler, både træning og massageordninger.

Martes CV

Aut. fysioterapeut januar 2018
BeneFit Skørping & Støvring juni 2017 – feb. 2018
FysioCenter Kalundborg marts 2018 – april 2020

Videregående uddannelser

Mulligan ledmobilisering
McKenzie for lænderygsmerter
DUGOF inkontinens, dysfunktioner i bækkenbunden og smerter i bækkenbunden
FysioPilates instruktør
Ridersfitness instruktør

    positive review  Sofie har kyndigt behandlet min ryg efter en påkørsel og mit knæ efter en korsbåndsskade. Hun sørger altid for behandlingen/træningen starter fra der hvor behovet er og der hvor forrige behandling/træning sluttede, uden at det går for hurtigt. Mine varmeste anbefaldinger! 😄💪

    Christian Lundgaard Avatar Christian Lundgaard
    21/03/2019

Kontakt os

93 40 10 18

kontakt@sportsfys-silkeborg.dk

 

Åbningstider

Mandag - Fredag — 6:00 - 19:00
Lørdag og Søndag — efter aftale

Ørstedvej 1
8600 Silkeborg

Få en konsultation nu

Ring nu på
9340 1018

Ingen ventetid. Få en tid i dag.