Andreas Frisch

Autoriseret fysioterapeut
med speciale indenfor elitesport

Hvem er Andreas Frisch?

Andreas er indehaver af Sportsfys Silkeborg – Performance Gym. Derudover er han fysioterapeut med speciale indenfor elitesport. Han har gennem flere år arbejdet som ledende fysioterapeut for de danske mestre i fodbold, FC Midtjylland, hvor han bygget en stor erfaring op i forhold til at diagnosticere, genoptræne samt yde effektiv behandling. Således vil forløb ved Andreas kunne opleves med stor effekt!

Der varetages selvfølgelig også problematikker som ikke knytter sig til sport med samme omhu. Der tilbydes dybdegående screeninger af hele kroppen, hvor enhver mulig problematik analyseres, således at behandlings- og træningsforløbet er struktureret og målrettet til netop DIN sport eller DIN hverdag.

Andreas behandler alle problematikker lige fra nakkeproblemer og hovedpine til rygproblematikker samt hoftesmerter. Han har selv en fortid indenfor elitesporten, hvor han bl.a. kørte VM i cykling på landevej tilbage i 2007-08. Passionen, har siden stoppet i cykelverdenen, ligget ved kampsport samt styrketræning.

    positive review  Fantastisk fys og fantastisk setup! Altid i gode og trygge hænder hos Andreas! Går altid derfra men en god følelse i kroppen. ?????

    Alexander Munksgaard Avatar Alexander Munksgaard
    22/03/2019

Kontakt os

93 40 10 18
kontakt@sportsfys-silkeborg.dk

 

Åbningstider

Mandag - Fredag — 6:00 - 19:00
Lørdag og Søndag — efter aftale

Ørstedvej 1
8600 Silkeborg

Få en konsultation nu

Ring nu på
9340 1018

Ingen ventetid. Få en tid i dag.