Nikolaj Appel Steffensen

Aut. Fysioterapeut

fysioterapeut nikolaj appel steffensen

Hvem er Nikolaj Appel Steffensen?

Nikolaj er autoriseret fysioterapeut 2020. Nikolaj er deltid på klinikken da han kombinerer erfaring fra klinikarbejde med hans andet arbejde som fysioterapeut ved AGF Fodbold ungdomshold.
Han er engageret i min egen faglige udvikling og er i gang med efteruddannelse indenfor Mulligan fysioterapi og Sportsfysioterapi. Dette skulle gerne sikrer, at han er opdateret med effektive teknikker og behandlingsmetoder for at kunne tilbyde dig det bedst mulige forløb . Nikolaj arbejder med hele kroppen- og har en kombineret tilgang af manuel behandling og genoptræning. 
Ved siden af arbejde, spiller han selv fodbold og padeltennis. 
Så er elitesports udøver eller motionist, så kan Nikolaj hjælpe dig tilbage til det niveau som du ønsker. 
indiba-behandling af fod

Hvad er det Nikolaj kan?

Som certificeret golf fysioterapeut er Nikolaj specialiseret i at hjælpe golfspillere med at forbedre deres fysiske formåen for, at øge deres præstation på banen.

Vi tilbyder golfholdtræning, hvor vi vil fokusere på at øge styrken, eksplosivitet, mobilitet og udholdenhed for, at hjælpe spillerne med at forbedre deres præstation.

Inden man kan deltage på holdet, vil der være en screening for at sikre, at kroppens led kan det de er bygget til, og for at identificere eventuelle fokusområder for den enkelte.

Derudover er Nikolaj specialiseret indenfor individuelle golfscreeninger, hvor kroppen gennemgåes fra top til tå for at identificere områder, der skal forbedres for at øge den fysiske præstation på banen.

Disse screeninger vil give os et grundigt indblik i den enkelte spillers behov og hjælpe os med at tilpasse et træningsprogram. I forlængelsen af træningsprogrammet vil du også modtage manuel behandling, der bliver tilpasset dit fysiske behov.

Kontakt os

93 40 10 18
kontakt@sportsfys-silkeborg.dk

 

Åbningstider

Mandag - Fredag — 6:00 - 19:00
Lørdag og Søndag — efter aftale

Poul Larsens Vej 22
8600 Silkeborg