Nikolaj Appel Steffensen

Aut. Fysioterapeut

fysioterapeut nikolaj appel steffensen

Hvem er Nikolaj Appel Steffensen?

Nikolaj Appel Steffensen er autoriseret fysioterapeut  Hans erfaring tæller bla. klinik arbejde og som fysioterapeut ved både Hobro IK og FC Nordsjællands drengeakademi.

Det er i sportsverdenen, at den store interesse som fysioterapeut ligger.
Derudover arbejder Nikolaj også med golf fysioterapi. Han er en af de få i Midtjylland som er certificeret Golf-fysioterapeut, hvor der ligges vægt på at optimere golfspillet både behandlingsmæssigt samt screeninger hvor krop gennemgåes fra top til tå.

På klinikken vil han både have individuelle behandlinger samt stå for diverse holdtræninger, heriblandt Golf holdtræninger.

indiba-behandling af fod

Hvad er det Nikolaj kan?

Som certificeret golf fysioterapeut er Nikolaj specialiseret i at hjælpe golfspillere med at forbedre deres fysiske formåen for, at øge deres præstation på banen.

Vi tilbyder golfholdtræning, hvor vi vil fokusere på at øge styrken, eksplosivitet, mobilitet og udholdenhed for, at hjælpe spillerne med at forbedre deres præstation.

Inden man kan deltage på holdet, vil der være en screening for at sikre, at kroppens led kan det de er bygget til, og for at identificere eventuelle fokusområder for den enkelte.

Derudover er Nikolaj specialiseret indenfor individuelle golfscreeninger, hvor kroppen gennemgåes fra top til tå for at identificere områder, der skal forbedres for at øge den fysiske præstation på banen.

Disse screeninger vil give os et grundigt indblik i den enkelte spillers behov og hjælpe os med at tilpasse et træningsprogram. I forlængelsen af træningsprogrammet vil du også modtage manuel behandling, der bliver tilpasset dit fysiske behov.

    positive review  Stor fornøjelse at blive regelmæssigt behandlet af Andreas, der lytter og sætter sig ind i den individuelle sportsgren, med yderste professionel behandling dertil ?

    Kasper Myren Riis Avatar Kasper Myren Riis
    29/03/2019

Kontakt os

93 40 10 18
kontakt@sportsfys-silkeborg.dk

 

Åbningstider

Mandag - Fredag — 6:00 - 19:00
Lørdag og Søndag — efter aftale

Poul Larsens Vej 22
8600 Silkeborg