Personlig træning

Vi er specialiseret fysioterapeuter indenfor idræt, så vi har erfaring med hvordan vi på bedst mulig måde får din krop tilbage på rette kurs ved målrettet og effektiv personlig træning.

Den rette personlige træning sikrer dig resultater

Vores fysioterapeuter har fokus på netop dine behov. Ved første konsultation laver vi en screening af hele kroppen for at finde frem til hvilke områder der skal optimeres, samt hvilke område vi ved du har problematikker omkring. 

Mange spilder nytteløse kræfter med træning og øvelser, der stort set ikke hjælper en i den rigtige retning. 

Hvad er personlig træning?

Personlig træning er træning, der er direkte målrettet den aktuelle persons helbred, form og behov, hvilket ikke i samme grad er muligt i almindelig fitnesscentre (eller andre træningssteder) på grund af begrænset tid eller manglende faglighed.

Hvad er målet med personlig træning?

Målet er naturligvis at hjælpe dig af med dine skavanker, samt at ruste dig til at forebygge skader og andre kropslige udfordringer.

Mange ved ikke hvordan de kan træne mest effektivt. Som fysioterapeuter har en bedre forståelse når det drejer sig om problemløsning samt forebyggelse.

Med personlig træning kan du få hjælp til at træne korrekt, set i forhold til hvordan du er bygget kropsligt. Vi finder dine problemstillinger og planlægger hvilken træning, der er mest effektiv i forhold til din sport eller dagligdag.

Hvem kan have gavn af personlig træning?

Alle har gavn af et individuelt forløb. Vi har fokus på det personlige, hvor nogle har mulighed for at få finpudset deres teknik, og andre har mulighed for at styrke muskulaturen eller pudse formen af.

En krop i form er en nemmere dagligdag.

w

Spørg om personlig træning

Kontakt os

93 40 10 18
kontakt@sportsfys-silkeborg.dk

 

Åbningstider

Mandag - Fredag — 6:00 - 19:00
Lørdag og Søndag — efter aftale

Poul Larsens Vej 22
8600 Silkeborg