Fysioterapi

Vi tilbyder professionel og personlig fysioterapi i Silkeborg

Alle former for fysioterapi

Her hos Sportsfys Silkeborg tilbyder vi alle former for fysioterapi.

Vi har, som en af de få klinikker i Midtjylland, et bred behandlerteam, som tilbyder fysioterapi, sportsfysioterapi, akupunktur samt genoptræning i gode omgivelser. Vores fokus er at give alle patienter en bedre forståelse for kroppens funktioner, så de kan blive deres skadesproblematikker kvit så hurtigt og effektivt som muligt.

Hvad er fysioterapi?

Den fysioterapeutiske behandling består af forskellige led-frigørende teknikker. Via disse små og nænsomme teknikker bliver de restriktive led justeret, mobiliseret eller manipuleret på plads så de igen fungerer optimalt.

Forkortede stramme muskler og nerver bliver blødgjort og mobiliseret via forskellige manuelle teknikker. Der gives superviseret træning både under og efter endt behandling.

Herved opbygger vi stabilitet og styrke omkring de svage smertegivende led og muskler. Derudover forebygger vi, at skadesproblematikken genopstår igen.

Fysioterapeuter i Silkeborg holder vi dig i bevægelse

Som fysioterapeuter i Silkeborg behandler vi børn, unge, voksne og ældre. Vi vejleder og motiverer dem til at tage ansvar for kroppen, så de kan være aktive så længe som muligt.

Sammen gør vi syge mennesker raskere. Svage mennesker stærkere. Sunde mennesker sundere. Vi holder mennesker i bevægelse. Det er godt for den enkelte, for familien, kærligheden, arbejdet og økonomien.

Vores fag er i konstant udvikling, for fysioterapi handler både om samfund og mennesker og om at sikre den bedste kvalitet af det enkelte liv uanset livssituation. Det giver mening. Det får os op på tæerne.

 

Specialiserede fysioterapeuter i Silkeborg

Fysioterapeuterne hos Sportsfys Silkeborg har en 3 1/2 årig grunduddannelse bag sig. Det er fx efterfulgt af en masse efteruddannelser indenfor f.eks. sportsfysioterapi. Fysioterapeuterne er autoriseret af sundhedsstyrelsen.

Vælger du at blive behandlet hos Sportsfys Silkeborg gives der endvidere tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” og en lang række sundheds-forsikringer.

Fysioterapeuterne hos Sportsfys Silkeborg er specialister i behandling, diagnosticering, forebyggelse og rådgivning af smertetilstande fra kroppens led, muskler, sener, nerver og knogler. Vores fysioterapeuter har via mange efter- og videreuddannelser opnået en markant ekspertise indenfor det fysioterapeutiske behandlings repertoirer.

w

Spørg en fysioterapeut

Kontakt os

93 40 10 18
kontakt@sportsfys-silkeborg.dk

 

Åbningstider

Mandag - Fredag — 6:00 - 19:00
Lørdag og Søndag — efter aftale

Poul Larsens Vej 22
8600 Silkeborg