Genoptræning

Har du brug for genoptræning efter en skade, operation eller arbejdsskade, så kan vi hjælpe dig tilbage i topform.

Genoptræning af f.eks. hofte, ryg, skulder eller knæ

Sportsfys Silkeborg tilbyder genoptræningsforløb til patienter, der efter en operation, skade eller ubalance i kroppen ønsker en målrettet genoptræning i optimale og professionelle rammer.

Målgruppe og formål

Målgruppen er ALLE patient-typer, som er opereret i eksempelvis ryg, skulder, hofte eller knæ. Eller patienter som ønsker et intensivt genoptræningsforløb efter en skade eller ubalance i kroppen.

Formålet med genoptræningens forløb aftales mellem patient og fysioterapeut.
De fysiske rammer og den faglige ekspertise hos Sportsfys Silkeborg giver dig optimale muligheder for, at du efter genoptræning når dit mål om at genvinde og styrke de færdigheder du havde forud for din sygdom/skade.

Vedligeholdende træning efter endt genoptræning

 

Vi råder til at man, efter endt genoptræning, fortsætter vedligeholdende træning. Den vedligeholdende træning kan udføres sammen med en af vores fysioterapeuter, enten som konsultation eller som holdtræning. Vores holdtræning ledes altid af en autoriseret fysioterapeut, som guider dig til at udføre øvelserne på bedst mulig måde i forhold til din tidligere problematik.

 

Hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dig, så spørg vores fysioterapeuter til råds omkring genoptræning. De kan altid hjælpe med den bedste træning til dig.

Kontakt os

93 40 10 18
kontakt@sportsfys-silkeborg.dk

 

Åbningstider

Mandag - Fredag — 6:00 - 19:00
Lørdag og Søndag — efter aftale

Poul Larsens Vej 22
8600 Silkeborg